Névjegy

AZ Ovifotó névjegye

Cégem már évekkel ezelőtt alakult. Egyik fő profilja az óvodai fotózás. Egész évben kedvezményes ajánlatokkal állok az intézmények rendelkezésére az adott időszaknak megfelelő keretekkel, hátterekkel. Igyekszem minél gördülékenyebben megoldani a fotózást és levenni a terheket az intézményvezetőkről, az óvonőkről! A munkám a hobbim, a hobbim a munkám!

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, nekem is nyolc csodás gyermekem van: Bernadett, Bence, Balázs, Barbara, Boglárka, Borbála, Bíborka és Barnabás! A fotózások oldott, családias hangulatban zajlanak, mindent megteszek azért, hogy a gyermekek jól érezzék magukat. Fotózás közben zeneszó mellett, szórakoztatom a gyermekeket, akik a “fárasztó munka” végén ajándékot is kapnak!

Az óvodai fotózáson kívül vállalok portfóliókészítést, gyermek-, iskolai-, tablófotózást, valamint esküvők-, családi- és egyéb rendezvények fotózását az adott helyszínen.
Az elkészített képekből készülhetnek fényképes ajándéktárgyak, albumok és fotókönyvek is.

Amire büszke vagyok (Óvónők mondták!):

Biztos az Önök csoportját, óvodáját is gyakran felkeresik fényképészek, könyvügynökök,…stb. Néha már a “hátunk közepébe” sem kívánjuk mert örülünk ha a napi dolgainkat, ötleteinket ellátjuk. Én már évek óta saját magam készítem a csoport és egyéni képeket, hogy az előhívással egy kis “zsebpénzre” szert tegyek amit a gyerekekre fordíthatok. Nem örültem mikor hallottam, hogy jön a fényképész. Biztos nyaggatni fogja a gyerekeket, sírni fognak az új picinyeim. Azonban Fedor János Úrban kellemesen csalódtam. Diszkréten, gyorsan dolgozott, a gyerekekkel pillanatok alatt megtalálta a hangot. Elhozta a kész képeket és csodálkoztunk, mert tényleg nagyon jól sikerültek. Hát, igen: tudni kell elkapni azt a pillanatot amit nekem nem sikerült. Pont karácsony előtt járt nálunk, így a legtöbb szülő nagymamának ajándékba is adott képet az unokáról.
Így bátran merem ajánlani bármelyik óvódának.

egy óvodavezető

…vettek részt a fényképezésen. Még a leggátlásosabb gyermekek is feloldódtak, mivel zenével, plüss állatokkal, beszélgetéssel tették vidámmá, emlékezetessé a fényképezést. Nagy türelemről tettek tanubizonyságot. Rövid határidővel, pontosan készültek el a képek. A szülők és a kolléganők is örömmel fogadták az igényes, szép kivitelű, jó minőségű, változatos hátterű képeket. Az árak mérsékeltek. Reméljük együttműködésünk hosszútávú lesz.

egy óvodavezető

Óvodánkban a fotózás kiválóan ment. A csoportképhez még senki nem rendezte el olyan gyorsan a gyerekeket, mint János. Kiváló pedagógiai érzékkel rendelkezik, rögtön magával ragadta a gyerekek figyelmét